November 28-án elérkezett a várva-várt este...a szalagavatónk. Ez az este életünk egyik legfelemelőbb része volt. Annyi próba, veszekedés és más megpróbáltatás után boldogan, egymás kezét fogva vonultunk be a tornaterembe a felvezető zene refrénjét énekelve, oda ahol mindenki figyelme miránk szegeződött. A lányok, helyesbítek: hölgyek mindennél gyönyörübbek voltak a különféle menyasszonyi ruháikban, mi az unalmas fekete öltönyünkben elbújhattunk melletük. Az igazgató és más meghívott vendégek  ünnepi beszéde után elmondtuk az esküt, majd az osztályfőnökök(Béla bá és Magdika néni) is elmondták beszédüket majd pedig következett az 'A' osztály ünnepi tánca a gyertyafény keringő. Utánna egy-egy csokor vagy szál virággal megköszöntük tanárainknak odaadó munkájukat. Majd pedig a mi vagyis-a "B" osztály-táncunk a bécsi keringő következett. Ezután előadtuk külön szerepeinket, majd közös szerepben fejeztük ki tiszteletünket és hálánk tanárainknak, szüleinknek.

S zárásul a gyertyás menet következett amit az Eddától a Lelkünkből szól c. dal kisért, s mi félig könnyes szemmel énekeltük végig, amig le nem vonultunk a díszterembe s elkezdődött a bulizás, amit már nem részletezhetek, mert ki kéne tenni a blogra a 18-as karikát. A későbbiekben mind a két osztály táncáról kiteszem majd a videjót, csak előbb csinálják meg a videósok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr76794946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annamari 2008.11.30. 16:04:38

Nagyon jó volt az az este. Kár, hogy olyan hamar vége lett...

Yván don Juan 2008.12.08. 06:11:44

Meghiszem azt Anni :D. Kár, hogy én nem lehettem ott... Emese is biztos jól érezte magát...
süti beállítások módosítása