tibor2 2008.12.13. 20:45

Blogger Unió

Az imént figyeltem az egyik blogon a Blogger Unió nevű kezdeményezésre. A lényege, hogy a bloggerek vállalják, hogy a "saját" hirdetések helyén kizárólag civil szervezetet népszerűsítő hirdetéseket jelentetnek meg. A tagok ezzel fejezik ki szolidaritásukat, elkötelezettségüket a civil ügyek iránt. Hát ez éngem is mélyen felcsigázott és rögtön irtam is mailt a jelentkezési szándékomról. Remélem minnél előbb felvesznek és még egy okom lessz amiért érdemes folytatni a blogolást.

Kedves friss olvasók szeretném elmondai, hogy ezt a blogot bár már régen megalakitottam, de csak most kezdem aktiv blogger életem majd, mert eddig nemvolt bennem elhivatottság, igen rájöttem, hogy egy bloggal nem lehet pénzt keresni, de űzhetem hobbi ként, főleg ha már van vagy 10-20 rendszeres olvasóm. Nekem már őértük is megéri. Most pedig: végre már nemsokára kezdődik a nagy EL CLÁSICO, a Barcelona és a Real Madrid csatája a Camp Nou-ban. Hajrá BARCA!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr49821263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BDK · http://ungparty.net/ 2008.12.15. 08:57:19

Bocs, hogy nem a témához szólok hozzá. Csak üdvözölni szeretnélek: végtelenül örülök annak, ha végre nem én leszek az egyetlen valóban aktív kárpátaljai blogger. Sok sikert. Figyellek!

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2008.12.15. 16:09:06

Nagyon szépen köszönöm, igyekszem az iskola meg az érettségire való felkészülés mellet a legjobbat kihozni magamból.
süti beállítások módosítása