tibor2 2009.06.19. 14:30

Radnóti Miklós

A mai nappal befejeződtek az érettségi vizsgáim. A magyar nyelv tartalomírás témája olyan kiszámítható volt, hogy az nem emberi, hiszen Radnóti év van. A tartalmat még úgy-ahogy leírtuk, de a fogalmazás egy cseppet számomra elvont téma volt: fogalmazd meg miben nyílvánul meg Radnóti költészetében a hit, remén és élni akarás! A vizsga időtartama 4 óra, először azt hittem, hogy kevés, de miután e két témát kidolgozni 3 és fél óra kellett rájöttem, hogy kell az a 4 óra. Mivel lassan vége a vizsgáknak nemsokára papírt kapok róla, hogy érett vagyok!
Már valahogy az sem tud érdekelni, hogy a tanárok, hogy kivételeznek egyesekkel. Valahogy már nem az érdemjegy az ami érdekel. Most úgyis elválik mi lesz a kis kedvenckékkel, ha kikerülnek az életbe és az élet iskolájában bizony nincs kivételezés.


Friss hír: "10es" lett a magyar érettségim, aki nem lenne tisztában az ukrajnai osztályozással: "5ös alá"
 

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr241195497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása