Január 17-én lesz az Ukrán elnökválasztás első fordulója. Egyes sajtóorgánumok szerint nagyobbnál nagyobb csalások lesznek, más újságok meg arról számolnak be, hogy rengeteg külföldi megfigyelő érkezik és nem fognak csalások történni. 
Elgondolkodtunk már azon, hogy mivégett is vannak a szavazási csalások? Nos én megkísérlem elmagyarázni. Mindez azért van, mert sokan úgy gondolják, hogy vasárnap szarnak az ukrán politikára és nem mennek el szavazni, meg hogy az ő egy szavazatuk nem ér semmit. De tévednek! Nagyon is sokat ér az az egy szavazat, mert a választók közül sokan gondolkodnak így. És a jelöltek azért folyamodnak csalásokhoz, mert ezeket a fel nem használt szavazatokat a maguk javára akarják fordítani. Menjenek el szavazni, mert a mostani választásokon nemcsak az önök, de gyermekeik jövője is múlik. Ezért kérek mindenkit, aki olvassa ezt a blogot, hogy vasárnap öltözzön fel és látogasson el a szavazóhelyiségbe, ahol viszont semmiképp sem egy nő mellett tegye le a voksát. És ez most nem sexizmus miatt, minden ukrán nagyon jól tudja, hogy hova sülyedt az ország az elmúlt években.
Van egy személy, aki megígérte, hogy ha elnök lesz eltörli a független érettségi teszteket. Megígérte, hogy végre rendet tesz az országunkban. Gondolom mindenki tisztában van ennek az illetőnek a nevével.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr121673649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása