Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gondoltál valaha arra, hogy még a kedvenc színeid is elárulhatják, milyen szexuális impulzusaid vannak, és mire vágysz szex közben? Lehet, hogy te nem, de néhány leleményes kutató igen. A kedvenc színeknek megfelelően meghatároztak néhány általános jellemzőt a szexuális magatartásunkkal kapcsolatban.

 

Fehér: Igazi puritán szellem vagy, a szex olykor teljesen hidegen hagy, érdektelennek tartod annak szinte minden változatát. A hatvankilencet, a franciázást és a fényes nappali szeretkezést startból elveted. Amint meztelenre vetkőzöl, azonnal leoltod a lámpát. Szereted partnered nemi szervét is elnevezni vagy becézgetni.

Szürke: Ez leginkább a passzív, határozatlan partnerek színe. Még a legforróbb ágyjelenet is hidegen hagy. Hajlamos vagy a szexet úgy kezelni, mint egy egyszerű módszert arra, hogy a napi gondjaidtól megszabadulj. Nem tudod mit jelent szeretkezni, mindössze azt tudod, hogyan lehet valakivel szexuális kapcsolatot létesíteni. Szex közben is más dolgokon jár az eszed, gondolataid ide-oda kalandoznak, nem adsz bele mindent az aktus során.

Sárga: Könnyen alkalmazkodsz. Hajlamos vagy arra, hogy egy egészen passzív magatartással alávesd magad partnered akaratának. Lehetséges, hogy ne tudsz m maximálisan örülni a szexnek, de nem utasítasz el egy felkérést egy olyan személytől akit csodálsz vagy valóban tetszik neked.

Narancssárga: Hajlamos vagy a túlzott fantáziálgatásra. Számodra a szex egy olyan színjáték, melyben te vagy a sztár. Fontos számodra az előjáték és szereted, ha közben romantikus szavakat suttognak a füledbe. Szeretsz közben beszélgetni és hajlamos vagy mély karmolásokat partnered hátán hagyni.

Rózsaszín: Még nem vagy egészen felnőttes, még a szexben sem. Rózsaszín álomvilággal veszed magad körül. Szeretsz játszadozni, flörtölni és hajlamos vagy arra, hogy többet ígérj, mint amit hajlandó lennél megtenni. Nem véletlen, hogy a prostituáltak nagy része kizárólag rózsaszín fehérneműt használ vagy teljes gardróbúk ilyen színben pompázik.

Lila: Ha ezt a szín kedveled, nagyon agyafúrt vagy és sokat adsz a ruházatra, a külső megjelenésre. Kevésbé vagy spontán és könnyen dühbe gurulsz, ha szex közben elrontják a frizurádat kizárólag az élvezetek miatt. Jobban foglalkoztat saját kielégülésed, élvezgetésed, mint partneredé.

Fekete: Minden érdekel, ami az átlagtól eltérő, kissé perverz, szado-mazora való hajlammal tűzdelve. Kissé instabil vagy, a legerőteljesebb szexpartyban valószínűleg akkor van részed, amikor nehéz, stresszes időszakon mész keresztül. Leginkább azért, mert ezt tartod a legjobb levezető módszernek.

Zöld: Ha ezt a szint szereted, elsőre ártatlannak tűnsz, de a látszat csal. Képes vagy a megújulásra és minden alkalommal úgy szeretkezel, mintha az az első lenne. Szelíd, gyengéd, de ugyanakkor szenvedéllyel teli partner vagy, aki partnerének mindent megad, amire vágyik.

Kék: Csodálatos szexuális partner vagy. Figyelmes, szem előtt tartva partnered kívánságait, óhajait. A szexet már-már művészi magasságba emelted, ha szükséges „elegánsan” viselkedsz még az ágyban is. Teljességében élvezed a szexet, az utójátékot ugyanolyan fontosnak tartod, mint az előjátékot.

Barna: Ha ez a kedvenc színed, partnerednek valódi kincs lehetsz. Rendkívül figyelmes vagy, és érzékeny az ő szükségletei illetően. Imádod a szexet, annak minden egyes részletét teljességében kiélvezed. Egy nyári zápor, egy romantikus séta vagy a hópelyhek olvadása, mind-mind képesek arra, hogy szexuális impulzusokat váltsanak ki belőled. Lévén, hogy ilyen érzékeny vagy, egy durva, oda nem illő sértés porba döntheti a vágyad és a bizalmad.

Piros: A piros mindig a szerelem és az erotika színe volt. Ha szereted ezt a színt, egy szenvedéllyel teli partner vagy. Könnyen izgalomba jössz és a szex minden változatának örülsz. Ha egyszer a vágy lángra lobbant, akár több órára is szükséged lehet, amíg az alább hagy. Ha két piros kerül ágyba az agresszivitás is felütheti a fejét, ezért nem árt, ha jobban figyeltek egymás rezgéseire.

(impulzus.ro)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr78885648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása