Akinek van e-mail fiókja azok közül mindenki kapott már spamet. Az ilyen cégekkel fel se lehet venni a harcot, mert mihelyst felszámolnak egyet, rögtön új néven átköltözve folytatják a milliókat hozó, emberidegesítő munkájukat és küldözgetik tovább a sok reklám mailjeiket. A sok spam szűrő ellenére mindig becsúszik egy-egy a citromail fiókomba. Az előbb említett a legjobban szűri a spamet, de ott a magukat nagyradicsért mailbox, ahova minden nap 50-100 uj üzenet kerül a spam mappámba, holott még eggyetlen hírlevélre se iratkoztam fel, a regisztrációm utána egy nappal máris 68 új levelem volt. Utólag maradt még egy nagyobb szolgáltató, a freemail, ahol kevesebb a spam, olyan napi 10-20 viagra, vibrátor és sexuális segédeszközt raklámozó mailt kapok.

De ezek az általános mail szolgáltatók elbújhatnak a körlevelek mellet amit az egyik nagy magyar közösségi oldalon a myVip-en művelnek. alig van 120 ismerősöm, akiket személyesen is megkérek mindig, hogy hagyjanak fel a körlevél küldéstől, másnap már 3at is kapok tőle. Ezeke a közelebbi ismerősök, de vannak távoliak is mindenkinek. Őket a szerintem célra mutató becenevem helyén kihelyezett "Dugjátok fel a körlevelet!" szlogen sem téríti meg. A tartalmakat nem szükséges felhoznom, mert az alábbi neten lelt érdekesség szerintem bőven tud majd róluk mesélni:

Ha ezt a sort nem olvasod

el, kapsz

10 millió forintot!!!

 

Elolvastad....
Elb
@...tad!!!

Higgyétek el, ez tényleg működik.
Elolvastam én is, és nem kaptam 10 milliót.
Végre valami, ami nem egy hülye átverés.

Küldd tovább több mint 10 embernek, és akkor ők sem kapnak semmit!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a tavalyi évben megörvendeztettek számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mail -ekkel. Sokat változtattak az életemen!

  • Nem iszom Colát, mióta megtudtam, hogy wc tisztításra is alkalmas
  • Nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS-el fertözött tűbe.
  • Azóta sem használok izzadásgátlót, mivel rákot okoz.
  • Nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.
  • A gyerekeimet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elöl, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak.
  • Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoz- tam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 7000. szervének átültetésére vár. (Ami igazán érdekes, hogy ez a kislány nem öregszik, 1995 óta még mindig 7 éves!)
  • Nem kaptam meg az igért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandba szóló belépőket sem!
  • Nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát !
  • Én is feliratkoztam amellé a 3000 ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak.
  • 1700-szor is megtudtam, hogy a www.freemail.hu azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, ami azóta se történt meg.
  • Hála nektek, már én is tudom hogy kell megfelelö partnert találni.
  • De sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül amikor 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed, a Dalai Láma, stb. gondolatait !
  • Viszont legalább 5000 szerencsétlenség kellett volna hogy érjen, emellett minimum 100-szor kellett volna meghalnom!

- Szóval menjetek a .........!!!

UI: Ha nem küldöd tovább ezt a levelet 10 másodpercen belül legalább 850.000 embernek, akkor holnap kapsz a postán egy két hónapos roma csecsemöt, és ha du.2-ig nem veszed át, másnap postázzák az egész családot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapieletunk.blog.hu/api/trackback/id/tr41857151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dead-End 2009.01.06. 11:53:31

Nekem ritkán jönnek, szó nélkül törlöm őket. Nem vergődök senkinek miatta, mert vannak olyanok, akik csak azért küldik, mert tudják, hogy nem szeretné az ember. Tapasztalat.

dr poljakov 2009.03.10. 17:20:58

Regisztráció után "csak úgy" nem jöhet 50-60 spam, annyi idő alatt nem kerülsz fel spam listára. Egy tippem van: a cím eleve már ott volt. A 3-4 betűs email címek nagyon veszélyesek, azok hamar bekerülnek generátorokon keresztül, a spammerek furmányosak ám. Lásd ezt: mailbox.blog.hu/2008/10/05/ha_en_spammer_lennek

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.03.12. 00:40:44

@dr poljakov: Én kaptam, és gondolom azért mert az az e-mail cím már létezhetett egyszer, csak kitörlődhetett valahogy. Mert az olyan, hogy pusztán a keresztnevem legyen, azért nem heverhetett parlagon a mailbox létrehozása óta.
süti beállítások módosítása